stroomvloed-kapitaaloproep-header2.png

Kapitaaloproep najaar 2023

15/09/2023

Stroomvloed lanceert een nieuwe kapitaaloproep: voor lopende en nieuwe projecten willen we graag op korte termijn ons kapitaal verhogen met 250.000 €, ofwel 1.000 nieuwe aandelen van 250 €. Hierbij richten we ons zowel tot bestaande coöperanten als ook tot nieuwe “vrienden/investeerders” van Stroomvloed.

 

% reeds opgehaald kapitaal van 250.000 euro:
43%

INVESTEER MEE

Waarom – globaal
Had je het ook zo (te) warm vorige week, tijdens de eerste hittegolf ooit gemeten in België in september?
Misschien was je voorbije grote vakantie op reis ergens in Zuid-Europa, en kwam je terecht in nooitgeziene temperaturen en/of orkanen, bosbranden en overstromingen? Als we nog een beetje verder kijken dan onze Europese neus lang is, dan wordt het zo mogelijk nog dramatischer qua impact van de klimaatopwarming.
Nu meer dan ooit is het urgent onze CO2-uitstoot drastisch te verminderen, nu er nog een “window of opportunity” is. En net dat is het waar het bij Stroomvloed om draait: de dringende model shift van fossiele energie naar hernieuwbare energie. Dat je daarbij ook nog enig rendement op uw investering kan halen, is mooi meegenomen.

 

Waarom – lokaal
Sinds de oprichting van Stroomvloed in 2017, hebben we hard gewerkt, veel geleerd en toch wel wat zaken gerealiseerd waar we terecht trots op zijn. Ondertussen hebben we ook de reputatie opgebouwd dat we “grote betrokkenheid koppelen aan grote technische dossierkennis”. Niet onze woorden, wel die van onze partners waarmee we ondertussen vele projecten hebben geconcretiseerd.
Gevolg daarvan is dat Stroomvloed dé gepreferentieerde partner is geworden voor hernieuwbare-energie-projecten van vele overheden en bedrijven. Eenvoudiger gesteld: we krijgen de vraag om méér projecten te realiseren dan we momenteel kunnen financieren.

 

Kapitaaloproep najaar 2023 voor 250.000 €
Om die redenen, om die nuttige en nodige projecten te kunnen uitvoeren, vragen we graag (nogmaals) uw steun. Voor lopende en op korte termijn komende projecten zijn we op zoek naar 250.000 € vers kapitaal.

Deze projecten zijn o.a. :

  • Assenede – warmtepomp serviceflats De Aster: 100.000 €
  • Assenede – installatie van 84 zonnepanelen FC Assenede:  35.000 €
  • Oudenaarde – 2 installaties zonnepanelen: 35.000 €
  • Oudenaarde – installatie zonnepanelen CAR Ter Eecken: 50.000 €
  • Bassevelde – 2 installaties zonnepanelen KLJ Bassevelde en LRV Bassevelde: 15.000 €
  • Deinze – installatie zonnepanelen VCLB: 15.000 €

* meer info over deze projecten en realisaties vind je binnenkort hier op onze website.

INVESTEER MEE

kapitaaloproep najaar 2023

Naar overzicht