1

Stroomvloed lanceert Groepsaankoop Zonnepanelen

15/09/2023

Groot nieuws! Tot voor kort richt(t)en we ons met Stroomvloed uitsluitend op hernieuwbare-energie-projecten voor overheden, scholen en bedrijven, maar nu lanceren we ook een aanbod direct aan eindconsumenten. Ja, aan u dus!

In april werd door Intercommunale / Energiehuis Veneco een opdracht uitgeschreven voor het “organiseren van een groepsaankoop zonnepanelen”; deze opdracht werd toegewezen aan Stroomvloed, samen met onze collega’s van Volterra.

Sinds 1 september zijn we actief met deze “GroepsAankoopZon – Zon zonder zorgen“.
We zijn er ons uiteraard van bewust dat er al zeer vele mogelijkheden zijn om zonnepanelen te kopen, via commerciële spelers of via allerlei initiatieven van allerlei overheden. Toch zijn we ervan overtuigd dat ons aanbod relevant en zelfs uniek is. Zo onderzochten we zelf de prijs voor een gemiddelde installatie van 5kWp en stelden een verschil van 7% tot 30% vast met de prijs van ons aanbod, dat gemiddeld 21% goedkoper is dan als u zelf individueel als particulier zou bestellen. Groepsaankopen werken!

Dit aanbod is gratis voor inwoners van Aalter, Assenede, Deinze, Destelbergen, De Pinte, Eeklo, Evergem, Gavere, Kaprijke, Lievegem, Lochristi, Maldegem, Melle, Merelbeke, Nazareth, Sint-Laureins, Wachtebeke, Zelzate en Zulte. Ook alle vennoten van Stroomvloed en Volterra kunnen gratis gebruik maken van dit aanbod.

DOE NU MEE

GroepsAankoopZon-reason1-square

Ontzorgd & Betrouwbaar
We proberen je zoveel mogelijk te ontzorgen en bieden je een duidelijk stappenplan aan, zo weet je waar je aan begint. Lees meer

GroepsAankoopZon-reason2-square

Objectief & Onafhankelijk
Volterra en Stroomvloed zijn burgercoöperaties en zijn dus niet afhankelijk van commerciële aanbieders. Ons advies is er enkel op gericht jou het beste voorstel te kunnen doen. Lees meer

GroepsAankoopZon-reason3-square

Prijs & Kwaliteit
Door onze jarenlange ervaring met zonne-energie kunnen we zelf de kwaliteitsnorm bepalen, scherpe prijzen onderhandelen en betrouwbare installateurs selecteren. Lees meer

GroepsAankoopZon-reason4-square

Voor & Door Burgers
Als burger-energie-coöperaties met een ecologisch oogmerk zetten we ons in voor rationeel energiegebruik en voor het ontwikkelen van meer duurzame energie in eigen streek én in burgerhanden. Lees meer

GroepsAankoopZon-reason5-square

Goed voor uw budget & Goed voor het milieu
Hernieuwbare energie en dus ook uw toekomstige zonnepanelen helpen bij de zo noodzakelijke energietransitie. Daarnaast is zonne-energie ook nog steeds zeer rendabel en dus goed voor uw budget. Lees meer

DOE NU MEE

Naar overzicht