1

Stroomvloed kijkt verder vooruit en start met vrijwilligerswerking

13/06/2022

Afgelopen zaterdag maakten we op de Algemene Vergadering het mooie resultaat bekend van het 4de werkingsjaar van Stroomvloed. Dat is een resultaat waar we trots op zijn, maar uiteraard is geen einddoel bereikt en blijven we doorgaan, ontwikkelen, kapitaal oproepen en investeren.

Stroomvloed heeft vele projecten in portefeuille, en de ontwikkeling van die projecten vraagt de volle aandacht van de bestuursleden.
Echter willen we graag ook meer evenementen opzetten, voordrachten en infosessies geven om bijkomende vennoten te werven, om het kapitaal op te halen dat nodig is om onze duurzame projecten te realiseren.

Daarom zoeken we enkele vennoten/vrijwilligers die de schouders willen zetten onder de organisatie van die events en enkele personen die communicatie voor Stroomvloed actief willen opnemen, zowel binnen de Stroomvloed-familie als daarbuiten.  Ook mensen die graag willen meewerken aan projecten, zijn zeker welkom.

Jezelf aanmelden kan via een email naar info@stroomvloed.be

We organiseren binnenkort een kennismakingsevent voor iedereen die graag wil meewerken aan Stroomvloed. Info hierover volgt.

Bedankt,
Het Stroomvloed-team

Naar overzicht