1

Zou groen goud kunnen bestaan?

04/09/2024

Zou groen goud kunnen bestaan?
Niet echt natuurlijk. Maar als beeldspraak zou het niet misstaan bij Stroomvloed.
Ik licht even toe.

Een belangrijk gespreksonderwerp vandaag is wat dat half miljoen mensen gaat doen met het geld dat ze vorig jaar in de staatsbon hebben belegd.

Goud kopen is een mogelijke optie. De goudprijs staat behoorlijk hoog, en is nog stijgende. Zowel voor geel- als voor witgoud.

En dat groen goud dan? Als burgercoöperatie investeert Stroomvloed kapitaal in 100% groene energie. Zonnepanelen, warmtepompen, windmolens,… niets is ons te groen. En al die installaties samen zijn ondertussen van goudwaarde voor onze planeet!

Dat kapitaal komt van jouw buren hier in Oost-Vlaanderen. Al bijna 600 mensen hebben de voorbije jaren geïnvesteerd in Stroomvloed. Dat heeft geleid tot heel wat mooie installaties, en tegelijk de voorbije jaren een mooi dividend opgeleverd. Ook dat heeft een gouden glans.

In tegenstelling tot de financiële markt, is een aandeel kopen bij Stroomvloed helemaal niet risicovol. Integendeel, je krijgt heel wat garanties. Zeker dat het duurzaam is, weloverwogen wordt besteed, bijdraagt aan een betere wereld. En zo goed als zeker nog iets zal opbrengen.

Goud, obligaties, opnieuw een staatsbon, termijn- of gewone spaarrekening,… raak je er niet wijs uit? Overweeg dan een of meerdere aandelen te kopen bij Stroomvloed. Meteen word je medevennoot, heb je beslissingsrecht, en loop je wellicht een van je buren tegen het lijf die ook voor dat groen goud is gegaan.

Alle info om je keuze te maken vind je op stroomvloed.be. Lees onze nieuwsbrief.
Of neem gewoon contact op

Naar overzicht