1

Nieuw: Stroomvloed is nu lid van CEDAN

18/11/2022

Het Coöperatief Elektrisch DeelAuto Netwerk is een samenwerking tussen Vlaamse burgercoöperaties voor energie en mobiliteit. Het doel is om elektrische deelauto’s toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk burgers.

Met autodelen geniet je van een auto waar en wanneer je die nodig hebt, en dit zonder de zware kosten voor de aankoop of het onderhoud van een privéwagen. Het nieuwe deelwagen-netwerk dat de coöperaties samen aanbieden telt meer dan 100 auto’s, en het aantal groeit nog steeds. Je hebt toegang tot verschillende modellen: van stadsauto’s tot bestelwagens en minibusjes.

Geniet van elektrisch rijden via jouw gratis CEDAN account

Deelauto’s zijn auto’s die je kan boeken per ritje. Ze zijn een perfect alternatief voor een tweede auto. Of als je niet veel rijdt, kan je zelfs een deelauto als eerste auto nemen. Alle deelauto’s in CEDAN zijn 100% elektrisch.

Als lid van Stroomvloed kan je nu een gratis account (ter waarde van €250) aanmaken. Via de app reserveer je een auto wanneer jij dat wil. Het afrekenen gaat via rijtegoed dat je op voorhand aankoopt in de app. Je hebt dus geen abonnementskosten bij CEDAN. Check de instructies op www.cedan.be en geniet van elektrisch rijden met de coöperatieve deelauto’s van CEDAN!

Deelwagens van Partago kan je sinds deze week ook vinden in Zulte!
Meer weten? Kom naar de infosessie en maak je kans op een waardebon met 30 euro rijbudget.

Naar overzicht