1

Nieuwe website: windmolensdeprijkels.be

07/04/2023

Al jaren wordt er onderzocht of er op het industrieterrein ‘De Prijkels’ op de grens van Nazareth, Deinze en Kruisem een aantal windmolens kunnen komen. Stroomvloed lanceerde daarom een website met objectieve informatie over windmolens ‘Windmolens in De Prijkels’. Het aanboren van windenergie in de streek Deinze & Nazareth zal een onmiskenbare factor worden als we serieus werk willen maken om de klimaatdoelstellingen te kunnen bereiken.

Diverse commerciële spelers, maar ook Stroomvloed, zijn momenteel bezig met plannen van turbines. Ook de intercommunale Veneco schreef onlangs een aanbesteding uit voor het plaatsen van 2 grote turbines. Nog voor de zomer van dit jaar wordt hierover meer nieuws verwacht.

Lees meer via www.windmolensdeprijkels.be

Naar overzicht