Oproep nieuwe leden Raad van Bestuur

26/11/2019

Stroomvloed is op zoek naar gedreven burgers (m/v/x) om de Raad van Bestuur te versterken. Een juridische achtergrond, een expertise in marketing, een technisch (energie) talent of een uitstekend netwerk om Stroomvloed verder op de kaart te zetten… het zijn allemaal belangrijke troeven die in onze jonge coöperatie meer dan welkom zijn.

Als bestuurder krijg je de kans om samen met andere enthousiaste burgers te bouwen aan een duurzaam energielandschap in Vlaanderen.

Stuur ons je kandidatuur door naar info@stroomvloed.be met daarbij je cv en/of motivatiebrief waaruit we je meerwaarde voor onze Raad van Bestuur kunnen afleiden. Weerhouden kandidaten zullen worden uitgenodigd voor een gesprek en kunnen na een inloopperiode op de Algemene Vergadering van 2020 als bestuurslid voorgedragen worden.  Het mandaat van bestuurslid is niet bezoldigd en omvat zo’n 12 vergaderingen per jaar.

Stuur deze oproep gerust door, zodat iedereen de kans krijgt om te reageren.

 

Naar overzicht