Stroomvloed in Nokere – Digitale meters in Vlaanderen – Infoavond

20/09/2019

Stroomvloed CV is uw lokale energie-burgercoöperatie. We willen familie, vrienden, buren, burgers informeren over en betrekken bij het energieverhaal van de toekomst. De transitie van centrale energieproductie naar lokale energieproductie gaat gepaard met talrijke technische en maatschappelijke uitdagingen, maar creëert ook unieke kansen.

Wie we zijn, wat ons doel is en waarom burgers in dit verhaal zo centraal staan, wordt toegelicht tijdens het eerste deel van de avond.
Daarna zal Jurgen Van Ryckegem , Onderzoeker bij UGent en Docent Energiemanagement bij Howest, ons een heldere toelichting geven over de digitale meter. Deze meter wordt sinds juni 2019 uitgerold in Vlaanderen, maar wat betekent dat concreet voor zonnepanelen-eigenaars.

Voor wie?
Iedereen is welkom. Inschrijven is niet nodig.

Waar?
Parochiaal Centrum Nocra – Hovebroekweg 3 – 9771 Kruishoutem – Grote zaal

Wanneer?
3 oktober 20.00u

Naar overzicht