Nieuwsupdate mei

14/05/2018

Zaterdag 19 mei neemt Stroomvloed deel aan het Transitie Festival te Ronse, met speakers corner, debat, film en transitie markt. Voor deze eerste editie ligt de focus op mobiliteit, voeding, energie en samenleven. Plaats: CC De Ververij, Wolvestraat 19, Ronse
Gratis toegang. 14-20u. Iedereen welkom.

 

Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen en de Gezinsbond organiseren 2 infomomenten rond duurzame renovatie in de regio:
Is je woning aan renovatie toe? Kom dan naar de infoavond ‘Beter renoveren’ en ontdek hoe jij jouw woning comfortabeler, energiezuinig en klimaatgezonder maakt. Op deze infoavond kom je meer te weten over ‘Beter renoveren’. Aan de hand van een concrete renovatie krijg je tips over hoe je jouw renovatie het best aanpakt. Daarnaast worden nog eens alle premies helder aan u voorgesteld. Ook Stroomvloed zal aanwezig zijn:

    • Oudenaarde: 14 mei om 19h30 – Volkszaal van het Stadhuis, Markt 1, Oudenaarde
    • Kruishoutem: 30 mei om 19h30 – CC De Mastbloem

 

Op 25 mei gaat de GDPR-privacy-wetgeving van kracht. Deze is van toepassing op alle bedrijven binnen de EU, en dus ook voor Stroomvloed. Door meer transparantie te bieden krijgt de consument meer controle over hun persoonlijke data. Ook wij zijn hier helemaal klaar voor! De afgelopen maanden hebben we de nodige maatregelen getroffen om de persoonsgegevens van onze coöperanten veilig te verwerken en te bewaren. Met vragen hierover kan je uiteraard bij ons terecht.

 

Niet te vergeten: zaterdag 9 juni 2018 – 10u: Algemene Vergadering Stroomvloed cvba in het Ontmoetingscentrum Polderbos te De Pinte
Alle coöperanten werden ondertussen persoonlijk uitgenodigd per brief.

Naar overzicht