Onze infosessies

Op een infosessie of energiecafé bespreken we een energiethema en leggen we de principes en werking van onze coöperatie uit. Je komt er ook meer te weten over de mogelijkheden om mee te investeren en over nieuwe projecten in jouw buurt.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Stroomvloed Energiecafé – Donderdag 25/04/24 Rumbeke (Roeselare) @ De Zilverlink

25 april om 20:00 tot 22:00

Gratis
240425-Stroomvloed-Energiecafé-Rumbeke-ho

U wordt vriendelijk uitgenodigd op Stroomvloed Energiecafé , een inspirerende en interactieve avond over lokaal geproduceerde hernieuwbare energie.
Stroomvloed CV is een burger-energie-coöperatie die reeds een aantal installaties voor hernieuwbare energie realiseerde, je vindt een overzicht hier.

Dit event gaat door op donderdag 25 april in De Zilverlink in Rumbeke (Roeselare).
Toegang is gratis, inschrijven is niet verplicht, maar het helpt ons wel het event beter te organiseren. Vrijblijvend jouw plaats reserveren doe je onderaan deze pagina.

 

Programma

19u30 Ontvangst
20u00 Alles wat u nog niet wist over hernieuwbare energie
20u30 Wat Stroomvloed al deed en nog wil doen in uw gemeente
21u00 Wat Stroomvloed kan doen voor u
21u15 Vragen & antwoorden
21u30 Open bar
22u00 Einde

 

Stroomvloed CV is een erkende burgercoöperatie die werd opgericht in 2017 in Nazareth. Stroomvloed heeft tot doel de transitie naar hernieuwbare energie te helpen versnellen, en burgers hierin te laten participeren.

Concreet betekent dit dat burgers aandelen kunnen kopen in de coöperatieve vennootschap Stroomvloed. Met dit opgehaalde kapitaal financiert, installeert en beheert Stroomvloed duurzame-energie-projecten in zon, warmte en wind bij overheden, verenigingen en organisaties. De coöperanten krijgen inspraak in het beheer van Stroomvloed; bovendien streeft Stroomvloed naar de uitkering van een jaarlijks dividend.

Op vandaag heeft Stroomvloed meer dan 550 coöperanten, zijn meer dan 40 projecten gerealiseerd en plannen we er nog véél meer. Doe je mee?

Gegevens

Datum:
25 april
Tijd:
20:00 tot 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:

Locatie

De Zilverlink Rumbeke
Meensesteenweg 412
Roeselare, 8800 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Ja, ik kom!

Ik bevestig hierbij vrijblijvend mijn aanwezigheid.

0 Gaat
60 beschikbaar
Laat weten of je gaat