Stroomvloed-coöperanten kunnen nu groene stroom afnemen.

01/07/2020

Als coöperant van Stroomvloed kan je vanaf nu ook 100% groene stroom afnemen. We werken hiervoor samen met Ecopower. Voordeel is dat je geen aandeel van Ecopower moet kopen, je aandeel bij Stroomvloed is voldoende.

De elektriciteit van Ecopower is oprecht groen, net zoals hun investeringsbeleid. Geen kernenergie, fossiele brandstoffen of buitenlandse certificaten van oorsprong, wel elektriciteit geoogst uit Belgische zon, wind en waterkracht.
Ecopower kreeg in het Greenpeace-klassement van 2018 dan ook de maximumscore van 20/20. Lees hier de volledige Greenpeace-analyse van Ecopower.

De prijzen voor de groene stroom kan je hier vinden. Jouw aanvraag indienen of overschakelen kan eenvoudig via deze link: Start aanvraag.

Naar overzicht