Stroomvloed plaatst zonnepanelen op gemeentehuis Nazareth

11/09/2018

Midden november 2018 worden 280 zonnepanelen geplaatst op de daken van het Nazarethse gemeentehuis, de bibliotheek en CC De Zwaan. Dit is een realisatie van de energie-burgercoöperatie Stroomvloed in samenwerking met het gemeentebestuur van Nazareth. Een feestelijke inhuldiging volgt op 29 november.

Stroomvloed zamelt kapitaal in via burgers van Nazareth en daarbuiten, en realiseert dergelijke duurzame projecten van begin tot einde. De investeerders ontvangen een dividend terwijl het Gemeentebestuur, dus de belastingbetaler, voor haar elektriciteitsverbruik een mooie korting bekomt. Een duurzame investering dus voor alle partijen!

Wil u meer informatie, lees dan onze website www.stroomvloed.be. Verder dit jaar volgen nog infosessies in Nazareth en andere gemeenten. Wij houden u hierover graag op de hoogte via de website.

Naar overzicht

Vorig bericht

Nieuwsupdate juni

Volgend bericht

Eerste installatie Stroomvloed is een feit!