Onze infosessies

 

Op een infosessie of energiecafé bespreken we een energiethema en leggen we de principes en werking van onze coöperatie uit. Je komt er ook meer te weten over de mogelijkheden om mee te investeren en over nieuwe projecten in jouw buurt.

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Energiecafé Kluisbergen – Thema “Windturbines en windenergie”

30 november om 19:30 tot 21:00

Gratis

Dit energiecafé staat in het teken van windturbines en windenergie.

Uw gastheer, de burger-energie-coöperatie Stroomvloed, wil graag zoveel mogelijk burgers overtuigen om samen ‘burger’-windmolens te bouwen. Windmolens die door burgers worden ontwikkeld, door burgers worden uitgebaat, en door burgers worden gedragen. Windmolens die duurzame energie aan een eerlijke prijs aan diezelfde geëngageerde burgers leveren.

Stroomvloed zette zelf recent haar eerste stappen in windenergie door mede-eigenaar te worden van een bestaande windturbine in Zelzate en door de oprichting van EnDev-R, maar beseft dat alles begint bij het delen van kennis en bij het brengen van juiste en objectieve informatie.

Dat is dan ook het doel van de energiecafés die dit najaar door Stroomvloed en met de steun van Milieufront Omer Wattez, verspreid over het werkingsgebied waar Stroomvloed coöperatieve duurzame energieprojecten ontwikkelt, worden georganiseerd.

Gegevens

Datum:
30 november
Tijd:
19:30 tot 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

GOC Ruien